Услуги

Ясна визия, добра стратегия и желанието ни за успех: това са елементите, които ни водят в правилната посока при реализирането на всяка цел. 

Благодарение на нашия екип и софтуерната ни компания, можем да предложим богато портфолио от услуги, в които сме наистина добри.

Услуги
Дигитални кампании

Постигаме вашите бизнес цели с последователна и внимателно структурирана стратегия, постепенно, но сигурно развитие, и отчетливо присъствие във всички дигитални канали. 

Социални мрежи

Успешно управляваме социалните профили на над 40 проекта. Специалисти сме в изграждането на положителна репутация в социалните мрежи, за да достигнете до повече потенциални клиенти.

Видео маркетинг

Притежаваме собствено професионално видео студио, в което създаваме качествени видео материали за различни цели.

Стратегии

Имайки собствени проекти, които сме развили успешно от нулата, ние можем да предложил цялостна стратегия за развитие на Вашия бранд или нов продукт. 

Създаване на съдържание

Нашият екип може да се погрижи за съдържанието на вашия сайт - както текстове, така и видео съдържание, фотография, дизайн или инфографики. 

Консултации

Изготвяме цялостни анализи и доклади за вашето онлайн присъствие с реалистични решения и стратегия за подобрение.  

Уеб дизайн

Имаме страхотен екип от специалисти, които могат да направят чудеса с вашия уеб сайт. С опит над 10 години, те знаят как изглежда уеб сайт, който продава. 

Лендинг страници

Екипът ни от дизайнери и програмисти са изградили над 500 различни лендинг страници във всякакви ниши и за различни по големина бизнеси.  

Email маркетинг

Предлагаме цялостно имейл маркетинг решение. Имаме собствена имейл сървърна инфраструктура, която е подходяща за голям обем от имейли.

Здравейте, Axis.bg,